How To Computer

Hvad sker der???

Sammenlign Grafikkort med danske priser!

Sammenlign med danske priser og find dit nye grafikkort

Jeg er på udkig efter et nyt grafikkort. Heldigvis er der godt nyt, for der er massere af sider der sammenligner forskellige grafikkort, hvor man både kan se performance og pris. Disse sider er rigtig gode (især passmark), og dejlige dynamiske med massere af forskellige parametre man kan ændre på. Der er dog et enkelt problem med alle de sider, og det er prisen altid er udlandsk. Det er et problem for hvem vil betale fragt (og told!) når man bestiller fra udlandet? Mange af de sider, hvor man kan sammenligne bruger amarikanske butikker, hvilket gør det til en dyr affære, hvis man beslutter sig for at bestille derfra. Medvidere tager de sider heller ikke den danske moms med ind i billedet, hvilket giver et forkert billede af prisen.

Derfor har jeg samlet en liste med en masse grafikkort, både af nye men også lidt ældre generationer. Hermed er det muligt for de fleste at sammenligne deres nuværende grafikkort med et potentielt nyt. Tabellen er opbygget med performance, pris og value i fokus. Tabellen består af et google sheets dokument, som kan benyttes gratis her. Der tage selvfølelig forbehold for fejl og mangler, men du er velkommen til at kontakte mig hvis du syntes der mangler noget.

Sammenlign Grafikkort med danske priser her.

Sammenlign grafikkort med danske priser

Når du sammenligner grafikkort med tabellen, er det helt gratis for dig. De fleste links der er i tabellen er affiliate-links, hvilket vil sige at jeg for en lille kommision for at henvise et salg til en bestemt side. Dette koster ikke dig noget, men hjælper mig med at holde siden kørende.

 

Måske kan du også lide?

Reklamer

Bag Om How To Computer

Jeg er blot en studerende som har en interresse for computer hardware og spil. Medvidere bliver jeg også brugt som familiens tech-support hvis der bare er den mindste ting galt, som ikke kan fikses med en hammer og 2 ruller gaffatape.
Læs mere om How To Computer her

Favoriter
Reklamer
Udforsk
Reklamer