How To Computer

Hvad sker der???

Optimal PC-hardware til minecraft-gaming

Minecraft-Forside

Minecraft er nok et af det mest kantede spil der findes, hvilket gør at kravet for ens computer ikke er særlig stort. For at få en glat minecraft-oplevelse med dine pc-komponenter, så er det vigtigt med:

  1. En moderne quad-core-processor, såsom en Ryzen 5 eller Intel i5. Se evt vores guide til et skønt mid-rangebuild her (ca 7000kr), eller et lidt mere high end build. Minecraft fortrækker en hurtigere kerner fremfor flere kerner. Derfor er det en fordel at investere i en moderne CPU, med 4-6kerner, i stedet for en ældre model, med flere kerner.
  2. Grafikkortet er ikke særlig vigtigt. Faktisk er det så ligegyldigt for minecraft at man kan slippe afsted med at bruge den integreret grafik i en moderne laptop, uden at løbe ind i de store problemer. Ønsker man dog at køre med shaderes (som tilføjer realistiske skygger, bevægelse i græs og træer, og ikke mindst flotte vand-effektor) så skal man ud og bruge penge på et dedikeret grafikkort. Se evt. vores chart her.
  3. Minecraft kan drage fordel af tilstrækkelig RAM til at håndtere store mængder data, mods og teksturpakker. Normalt siger man at 8 GB er tilstrækkeligt, men hvis man har muligheden, så bør man virkelig overveje 16 GB ram, da prisforskellen er minimal. Hvis du vil vide mere om ram, kan du evt. læse mere her.
  4. Selvom Minecraft selv ikke optager meget plads, kan mods, teksturpakker og gemte verdener kræve en betydelig mængde lagringsplads over tid. For at sikre hurtig indlæsning og lavere ventetid anbefales det at bruge et solid state-drev (SSD). Hvis du overvejer at spille minecraft med mods, bør du være opmærksom på at nogle modpacks bruger rigtig meget lagerplads.

Her ses minecraft med shaders og texturepack

Minecraft med shaders og texturepack

Hvis du ønsker at læse omkring minecraft med ray-tracing kan du gøre det her. Dette kræver et grafikkort som har RTX, hvilket du kan se i vores sammenligningschart for grafikkort

Minecraft Optimal PC Hardware

For at opnå den optimale Minecraft-gamingoplevelse anbefales det at investere i en quad-core-processor og et mellemklasse grafikkort. Medvidere er det også vigtigt med en tilstrækkelig mængde RAM (Gerne 16GB) og et solid state-drev (SSD) til hurtig lagring. Ved at vælge den rette PC-hardware kan du dykke ned i Minecrafts blokbaserede verden med lethed, og nyde den fulde skønhed og kreativitet spillet har at byde på.

Måske kan du også lide?

Reklamer

Bag Om How To Computer

Jeg er blot en studerende som har en interresse for computer hardware og spil. Medvidere bliver jeg også brugt som familiens tech-support hvis der bare er den mindste ting galt, som ikke kan fikses med en hammer og 2 ruller gaffatape.
Læs mere om How To Computer her

Favoriter
Reklamer
Udforsk
Reklamer