How To Computer

Hvad sker der???

Cities: Skylines 2 Grafikkort

Cities-skylines-2

Cities: Skylines 2 er den længe ventede efterfølger til det utroligt populære bygnings- og simuleringspil. Med udgivelsen planlagt til den 28. oktober er spillere ivrige efter at lære om spillets systemkrav og anbefalede hardware-specifikationer. Her prøver vi at finde det Cities Skylines 2 Grafikkort som vil give den bedste og mest optimale performance for pengene. Dette kan man bl.a. gøre ved hjælp af denne sammenligninstabel over grafikkort.

Minimum Systemkrav:

For at sikre en problemfri spiloplevelse skal dit system opfylde følgende minimumskrav:

  • Processor: Intel® Core™ i7-4790K / AMD® Ryzen™ 5 1600X
  • Styresystem: Windows® 10 Home 64 Bit
  • Hukommelse: 8 GB RAM
  • Grafikkort: Nvidia® GeForce™ GTX 970 (4GB) eller AMD® Radeon™ RX 480 (8GB)
  • Lydkort: Til bekræftelse

Disse krav fastlægger en grundlæggende standard for at køre Cities: Skylines 2. Selvom de kan være tilstrækkelige til at køre spillet, vil opfyldelse af de anbefalede specifikationer give en bedre spiloplevelse.

Anbefalede Systemkrav:

For at dykke fuldt ind i byggeoplevelsen og nyde forbedret grafik og ydeevne, anbefales det at opfylde eller overskride følgende anbefalede specifikationer:

  • Processor: Intel® Core™ i7-9700K | AMD® Ryzen™ 5 5600X
  • Styresystem: Windows® 10 Home 64 Bit eller Windows® 11
  • Hukommelse: 16 GB RAM
  • Grafikkort: Nvidia® GeForce™ RTX 3080 10GB (Tidligere RTX 2080 Ti) eller AMD® Radeon™ RX 6800 XT (16GB)
  • Bemærk at anbefalingerne til grafikkort er blevet opdateret for nyligt. De nye anbefaldinger kan ses her. Kort sagt, så er kravne ændret fra et RTX 2080 Ti til et RTX 3080. Der er ikke ændret noget på AMD’s side.

Du kan se de billigste modeller af grafikkort her, ved hjælp af vores sammenligningstabel. Så kan du få et større overblik over dine muligheder, og vælge det bedste til dine krav, og dit budget.

Ved at opfylde disse anbefalede specifikationer kan du forvente en “problemfri” spiloplevelse, hurtigere indlæsningstider og visuelt imponerende grafik.

Cities Skylines 2 Grafikkort Roadtools

Betydningen af Grafikkortet for Cities Skylines 2

Blandt de forskellige hardwarekomponenter spiller grafikkortet, sammen med CPU’en, en afgørende rolle for at levere en optimal spiloplevelse. I Cities: Skylines 2 sikrer et kraftfuldt grafikkort problemfri gengivelse af detaljerede bylandskaber, realistiske teksturer og komplekse simulationer. Især hvad angår den nye og super flotte grafik.

Hvad angår minimumskravene, vil Nvidia GeForce GTX 780 med 3 GB VRAM eller AMD Radeon RX 470 med 4 GB VRAM være tilstrækkelige til at køre spillet. Disse kort tilbyder acceptabel ydeevne og kan håndtere spillets grafik ved lavere indstillinger.

For at udnytte spillets fulde potentiale anbefales det dog at have et mere kraftfuldt grafikkort. Nvidia GeForce RTX 2080 Ti med 11 GB VRAM eller AMD Radeon RX 6800 XT med 16 GB VRAM.

Et RTX 2080ti har en passmark-score på lige under 22.000, mens et AMD RX 6800 XT har en score på lige over 25.000
Hvis du nu har opdaget at du står og mangler et grafikkort til at trække dit potentielt nye ynglingsspil, kan du tjekke denne tabel, hvor pris, performance og value er i fokus, når det kommer til at sammenligne grafikkort. Denne liste bliver løbende opdateret med de billigste danske priser, så du slipper for at skulle betale told og fragt ved at bestille udelandsk.

Måske kan du også lide?

Reklamer

Bag Om How To Computer

Jeg er blot en studerende som har en interresse for computer hardware og spil. Medvidere bliver jeg også brugt som familiens tech-support hvis der bare er den mindste ting galt, som ikke kan fikses med en hammer og 2 ruller gaffatape.
Læs mere om How To Computer her

Favoriter
Reklamer
Udforsk
Reklamer